Standard

Våra standardrum har en något enklare inredning och golvbeläggning. Alla rum har TV och kostnadsfritt trådlöst internet, egna badrum med toalett och dusch. Vi har även rum som är anpassade för allergiker.

 

från SEK 1.295:-*

Standard Plus

Våra standardrum plus är bekväma och har en smakfull inredning möblerade med bord och två fåtöljer. Dubbelrummen är på ca 14 kvm har två 90 cm breda sängar. Alla rum har TV och kostnadsfritt trådlöst internet, fräscha badrum med dusch.

 

från SEK 1.495:-*

Deluxe

Våra nyrenoverade rum på 4:e våning kallar vi Deluxe De är bekväma och har en smakfull inredning möblerade med bord och två fåtöljer. Dubbelrummen är på ca 14 kvm har två 90 cm breda sängar. Alla rum har TV och kostnadsfritt trådlöst internet, fräscha badrum med dusch.

 

Dubbelrum från SEK 1.695:-*

Golfpaket

Superior

Våra superiorrum är möblerade i smakfullt utvalda färger. Rummen är minst 25 kvm och har två 90 cm breda sängar. Två sköna fåtöljer med bord, rymlig garderob och skrivbord. Alla rum har en stor TV och kostnadsfritt trådlöst internet. Det finns te- och kaffekokare. Superiorrummen har stora badrum, hårtork och bekväma badrockar. Det går utmärkt att utöka med extrasängar. Några av superiorrummen är även handikappsanpassade.

 

från SEK 1.895:-*

*Kumla Hotel tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.