Det ska vara enkelt att boka hotelpaket

Golfpaket med greenfee

Vi hjälper er med bokning av banor och ser till att ni får en minnesvärd semester, hos oss bokar du smidigt och enkelt hela paketet.

I våra golfpaket ingår alltid middag, frukost, mellanmålspåse och green fee. Och naturligtvis boende i sköna sängar. Dessutom tillgång till vår fina relaxavdelning med bastu och bubbelbad på våning 4 med utsikt över Kumla.

Vi samarbetar med flera golfbanor i närheten så varför inte boka fler nätter?

Cykelpaket

Gillar du att cykla? Då ska du komma till Kumla!

Hos oss finns något för alla, vare sig du gillar mountainbike, roadbike, leisure eller kanske vill du träna upp din teknik på vår nyanlagda teknikbana.

Vi har flera olika cykelleder att erbjuda. Välj den som passar dig, eller varför inte utmana dig själv och prova något nytt!

Du bor bekvämt mellan cykelturerna och avnjuter middag och frukost på hotellet. Självklart ordnar vi picnic-påsar om man vill avnjuta lunchen i det fria!

Cyklar och tillbehör finns att hyra hos Kumla Cykel & Fritid som du hittar vid Kumla torg.

Självklart kan du skölja av cykeln på kvällen och sedan låsa in den.

Relaxpaket för 2 personer

När vardagen känns grå eller stressen börjas kännas i kroppen –då är det dags för en paus!

Bo bekvämt, njut av bad och bastu, välkomponerad meny till kvällen och en rejäl frukost. Välj gärna fler nätter och upplev Kumla med omnejd!

Familjepaket

Upplev Kumla med familjen! Bo bekvämt på Kumla Hotel, helpension så bara njut och ha skoj!

I badhuset finns en motionsbassäng, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten och ett äventyrsbad.

På utomhusbadet som håller öppet sommartid finns en 50-metersbassäng, undervisningsbassäng, ett 10 meter högt hopptorn, två vattenrutschbanor samt härliga gräsytor att slänga ut handduken på. Vattnet i bassängerna är tempererat. I parkområdet precis utanför Djupadalsbadet finns en plaskbassäng för de allra minsta barnen.

På Lekplats Tivoli, precis bredvid badet, kan du klättra upp i cirkustornet, hoppa högt på studsmattan och svinga runt i gungkarusellen. Behöver du en paus efter allt lekande ger jättehammocken dig en chans till vila. Passa även på att föreviga ditt besök på Tivoli vid fotoplanket.

Intill stadslekplatsen finns en lekplats för mindre barn, med rutschkana, plaskbassäng, gungor med mera. Här finns även en 7-håls frisbeegolfbana och vid Restaurang Sjösidan finner man en 18-håls minigolfbana.

Beställ catering!

Vad kul att du vill beställa catering från oss! När du gör din beställning se till att alla fälten fylls i ordentligt.