Välkommen till vårt familjeägda hotell och restaurang!

Vi är stolta över vår över 35-åriga erfarenhet inom branschen och vår strävan är att skapa en personlig helhetsupplevelse som passar varje gäst. Oavsett om du bor hos oss, besöker vår restaurang eller planerar en fest eller kalas, kommer vi att göra allt vi kan för att se till att du har en minnesvärd upplevelse.

Veckans lunchmeny

Veckomenyn i mejlen!

* obligatorisk fält

Inbjudande atmosfär

Vi är stolta över att tillaga all vår mat från grunden och strävar efter att varje gäst ska få en fantastisk matupplevelse. Vår restaurang har en varm och inbjudande atmosfär, där du kan njuta av en god måltid tillsammans med familj och vänner.

 

Avslappnad stämning

I anslutning till vår restaurang finns vår välfyllda bar, där du kan koppla av med en drink efter en lång dag. Och om du vill ha en mer avslappnad stämning kan du besöka vår pub en våning ner. Här kan du njuta av en kall öl eller en annan favoritdrink, medan du umgås med vänner och familj.

 

Hemtrevlig känsla

Vi är stolta över att ha en familjär stämning mellan våra medarbetare, vilket skapar en hemtrevlig känsla på hotellet. Vi tror att detta också bidrar till att skapa en minnesvärd upplevelse för våra gäster.

 

Tack för att du valt att besöka oss, och vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt hotell och restaurang inom kort!

Hotellfrukost

På detta hotell är frukosten verkligen något utöver det vanliga! Varje dag mellan 6.30-9.30 på vardagar och 8-10.30 på helger dukar vi upp en fullskalig frukostbuffé för att ge dig en härlig start på dagen. Men det bästa av allt är att du inte behöver vara gäst på hotellet för att njuta av vårt frukostutbud. Alla är välkomna att komma och ta del av vår läckra frukostbuffé, oavsett om du bor på hotellet eller inte.

 

En upplevelse!

Vi erbjuder ett brett utbud av både varma och kalla rätter, såsom nybakat bröd, färsk frukt, yoghurt, pålägg och mycket mer. Det finns något för alla smaker och önskemål. Och för att säkerställa att våra gäster får en frukostupplevelse av högsta kvalitet, använder vi endast färska och högkvalitativa råvaror.

 

Öppet även för icke hotellgäster

Så varför inte komma och avnjuta en härlig frukost på vårt hotell? Du behöver inte boka rum för att ta del av vår buffé, du är välkommen att besöka oss när som helst mellan våra öppettider. Vi ser fram emot att välkomna dig och ge dig en underbar start på dagen med vår fantastiska frukostbuffé.

 

Två personser äter middag i restaurangen, dom delar på en flaska vin.

Lunch

Välkommen till vår restaurang där vi erbjuder dagens soppa och salladbuffé varje vardag mellan 11,30-14. Vi är övertygade om att en god och hälsosam lunch är viktigt för både kropp och själ, och därför lägger vi stor vikt vid att använda högkvalitativa råvaror i alla våra rätter.

Här på vår restaurang finns gott om plats och vi är noga med att undvika trängsel för att säkerställa en behaglig och avkopplande lunchupplevelse för våra gäster. Vårt utbud av soppa och salladbuffé ändras dagligen för att ge våra gäster variation och nyhet.

Alltid vegetariskt alternativ

Vid sidan av vår soppa och salladbuffé serverar vi alltid två varmrätter som serveras vid bordet. Vårt köksteam har alltid en vegetarisk och en kötträtt att välja mellan, båda tillagade med noggrannhet och omsorg. Vi förstår också att våra gäster kan ha speciella matbehov eller allergier och därför erbjuder vi även specialanpassade alternativ efter behov.

Affärslunch

Vi vet att affärsmöten och andra arbetsrelaterade aktiviteter är en viktig del av vardagen för många människor. Därför är det möjligt att hålla ett affärsmöte hos oss samtidigt som ni njuter av en god och hälsosam lunch. Vi ser till att era önskemål och behov tillgodoses, så att ni kan fokusera på att ha ett produktivt möte och njuta av god mat samtidigt.

Så kom och upplev vår dagens soppa och salladbuffé, serverad med omsorg och kvalitet. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang.

Take away

Vi förstår att många människor kan ha en hektisk livsstil och behöver ofta äta på språng. Därför erbjuder vi på vår restaurang även möjligheten att ta med sig vår läckra lunch hem eller till kontoret.

Ring och förbeställ

Genom att helt enkelt ringa oss och förbeställa, kan vi förbereda take away-lådorna i förväg så att du snabbt och enkelt kan hämta maten när det passar dig. Detta gör det enklare för dig att njuta av en god och hälsosam lunch utan att behöva tänka på att planera en lunch ute.

Restaurangkvalité hemma

Våra take away-lådor innehåller samma högkvalitativa råvaror och välsmakande rätter som serveras i vår restaurang. Vi gör allt vi kan för att se till att våra gäster får en behaglig och bekväm lunchupplevelse, oavsett om de äter hos oss eller tar med maten hem.

Så ring oss och beställ din take away-lunch idag. Vi ser fram emot att få förbereda en läcker måltid åt dig och ge dig en välsmakande och bekväm lunchupplevelse!

A la carte

Mån – tors: 17:00 – 20:00

Fre: 17:00 – 21:00

På Kumla Hotel är vi glada över att introducera vår färska a la carte meny som är skapad med omtanke om alla smakpreferenser. Vår målsättning är att skapa en matupplevelse som välkomnar en bred publik, oavsett om du föredrar havets läckerheter, saftiga kötträtter eller fräscha sallader.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt bord, där du kan utforska rätter som speglar vår passion för matlagning och smakvariation. Vår nya a la carte meny har något för alla smaker, och vi ser fram emot att göra din måltid till en minnesvärd stund.

Fest & kalas

Letar du efter en perfekt plats för din nästa konferens eller företagsmöte? Då har du kommit rätt! Vår konferensanläggning, belägen mitt emot järnvägsstationen i Kumla, är den ultimata platsen för ditt evenemang.

För både stora och små sällskap

Vi erbjuder en mängd olika lokaler som passar för de flesta former av tillställningar, från den lilla samlingen till grupper på över 100 personer. Våra lokaler är moderna och utrustade med allt som behövs för en lyckad konferens, inklusive ljud- och bildutrustning, höghastighetsinternet och bekväma stolar.

Temabuffé

Vi dukar också gärna fram en trevlig buffé med önskat tema eller en sittande meny med önskat antal rätter. Våra erfarna kockar arbetar hårt för att säkerställa att varje måltid är tillagad med omsorg och användning av de bästa och mest färska ingredienserna. Oavsett om det är en enkel affärslunch eller en elegant middag, kan du räkna med att vi kommer att överträffa dina förväntningar.

Eventplanering

Vårt team av professionella mötesplanerare är också alltid tillgängliga för att hjälpa dig med allt du behöver för att göra din konferens så framgångsrik som möjligt. Vi har lång erfarenhet av att arrangera konferenser och evenemang, och vi arbetar hårt för att se till att alla detaljer tas om hand, från mat och dryck till teknik och presentationer.

Vi ser fram emot ditt förtroende!

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål för din nästa konferens. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa alla typer av evenemang, och vårt mål är att säkerställa att din upplevelse hos oss blir minnesvärd och framgångsrik!

Restaurang Sjösidan

Hotel Kumla driver och förvaltar även Restaurang Sjösidan, en sommarpärla som är väl värt ett besök under sommarmånaderna. 
Nu har restaurangen stängt för säsongen, men tar självklart emot bokningar för större sällskap ändå. Besök hemsidan för bokningsföfrågningar.

Beställ catering!

Vad kul att du vill beställa catering från oss! När du gör din beställning se till att alla fälten fylls i ordentligt.