Två personser äter middag i restaurangen, dom delar på en flaska vin.

Kumla Hotel är strategiskt beläget vid järnvägsstationen

Här finns fräscha hotellrum och konferensmöjligheter samt gott om plats i vår restaurang. I anslutning till restaurangen finns vår välfyllda bar samt under sommarhalvåret en fantastiskt fin terrass. En våning ner finner man vår Pub där vi med jämna mellanrum har aktiviteter med musik och trivsel.

Gratis parkering och WiFi

I anslutning till hotellet finns gott om gratis parkeringsplatser och i lokalerna finns fritt WiFi.

Fantastisk utsikt över Kumla

På våning 4 finns vår relaxavdelning med träningsutbud, bastu och bubbelbad, allt med fantastisk utsikt över Kumla.

Kumla Hotel är en utmärkt utgångspunkt för familjer och golfentusiaster med endast 10 minuters bilresa till Mosås Golfbana och 12 till Kumla Golfbana. Kumlas fina badhus finns på gångavstånd.

Enkel bokning & betalning online

Bokar du via vår hemsida så betalar du direkt online, bokar du via telefon betalar du när du checkar in.

Bokningen är bindande i och med att den bekräftats av hotellet. Detta kan ske muntligt, skriftligt eller via ett bokningssystem. För att boka ett hotellrum på Kumla Hotel måste man vara myndig. Incheckning sker från 15.00 på ankomstdagen och utcheckning senast kl 12.00 avresedagen. Övriga tider enligt överenskommelse.

Avbokning av rum får ske kostnadsfritt senast kl 18.00 dagen innan ankomst. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 18.00 dagen innan, debiteras du för 100 % av första natten.

Alla våra rum & lokaler är rökfria.

Bekräftelse & avbokningar

Bokningen är bindande i och med att den bekräftats av hotellet. Detta kan ske muntligt eller via mail som svar på formuläret. Avbokning kan ske kostnadsfritt en vecka innan eller enligt överenskommelse.

Avbokningar som ej är godkända av hotellet debiteras med 100%.

Anpassade prisnivåer

Kumla Hotel är stadens enda hotell. Vårt kunderbjudande är populärt bland både företagskunder, privatresenärer och människor som enbart besöker oss för att äta, arbeta eller umgås.

Vi utvecklar kontinuerligt våra omtyckta erbjudande för att skapa bästa möjliga hotellupplevelse. Under senare år har design och hela upplevelsemiljön blivit allt viktigare för att våra gäster ska trivas, känna sig hemma och bli nöjda.

Exempel på det är vår designade lobby eller senaste renoverade deluxerummen på 4e våningen.

Ensamma i staden

Hotellet består dels av trevligt inredda rum i olika prisklasser, allt för att passa varje enskild gäst. I vår relaxavdelning ges möjlighet till avkoppling i bastu och bubbelbad och man kan även träna lite i vårt lilla gym. Utöver detta har vi restaurang Kumla med allt från en näringsriktig frukostbuffé, en helt fantastisk lunchbuffé och kvällservering. Slink in i vår lounge och sjunk ner i sofforna och ta det lugnt en stund! Våra lokaler passar utmärkt för fest och kalas i alla former, vi är flexibla och tillmötesgår det mesta. I källarplan ligger vår fina pub med dart och biljard som är öppen lite då och då.

Restaurang Sjösidan

Hotel Kumla driver och förvaltar även Restaurang Sjösidan, en sommarpärla som är väl värt ett besök under sommarmånaderna. 
Nu har restaurangen stängt för säsongen, men tar självklart emot bokningar för större sällskap ändå. Besök hemsidan för bokningsföfrågningar.

Beställ catering!

Vad kul att du vill beställa catering från oss! När du gör din beställning se till att alla fälten fylls i ordentligt.