Verksamhet

[zante-section-title zante_section_title=”Attraktiva hotell med lokal touch” zante_section_subtitle=”” zante_section_title_align=”text-left” zante_section_title_color=”” zante_section_title_wave=””]

Kumla Hotel är stadens enda hotell. Vårt kunderbjudande är populärt bland både företagskunder, privatresenärer och människor som enbart besöker oss för att äta, arbeta eller umgås.

Vi utvecklar kontinuerligt våra omtyckta erbjudande för att skapa bästa möjliga hotellupplevelse. Under senare år har design och hela upplevelsemiljön blivit allt viktigare för att våra gäster ska trivas, känna sig hemma och bli nöjda.

Exempel på det är vår designade lobby eller senaste renoverade deluxerummen på 4e våningen.

[zante-image zante_image_front_image=”1433″ zante_image_back_image=”1431″]

Hotellet består dels av trevligt inredda rum i olika prisklasser, allt för att passa varje enskild gäst. I vår relaxavdelning ges möjlighet till avkoppling i bastu och bubbelbad och man kan även träna lite i vårt lilla gym. Utöver detta har vi restaurang Kumla med allt från en näringsriktig frukostbuffé, en helt fantastisk lunchbuffé och kvällservering. Slink in i vår lounge och sjunk ner i sofforna och ta det lugnt en stund! Våra lokaler passar utmärkt för fest och kalas i alla former, vi är flexibla och tillmötesgår det mesta. I källarplan ligger vår fina pub med dart och biljard som är öppen lite då och då.